Bloomfields Legacy – Sätter standarden

Detta är vår ursprungliga 3,5 tons B-korts bil. Med en hög skiljevägg och rymliga utrymmen för hästen.
En överdimensionerad bakdörr gör lastning av utrustning enkel. Legacy är den idealiska hästbilen för en komfortabel och säker transport för dig och dina hästar. Dessutom så finns det en mindre sittgrupp och förvarings-utrymme till din utrustning.

LEGACY S – Säkerhet som standard

Legacy S är en uppgraderad modell av Legacy. Denna innehåller en skiljevägg med ett foderbord samt öppningsbara grindar framför varje häst för att enkelt kunna nå hästarna. Detta är ett alternativ till Bloomfields Professional, perfekt för oroliga och oförutsägbara hästar.

Legacy SL – Med separat bodel

Legacy SL har en hel vägg med fullhöjdsdörr mellan sadelkammare och hästdelen. Sadelkammaren är även lämplig som sittgrupp. Legacy SL kan du få med två sadelskåp som du lätt når utifrån (detta är ett tillval).

Bloomfields Legacy SLE – Utvecklad bodel

SLE har en mer utveklad bodel vilket gör SLE idealisk för tillval såsom diskbänk, spis, garderob och kylskåp, etc. För övrigt samma utrustning som Legacy SL

Bloomfields Legacy – Luxuary Living SLE

Uppgraderad bodel med helt skräddarsytt lyxigt boende i din Legacy SLE! Här görs allt för att passa din smak och dina behov. Hur idérikt eller klassiskt som du vill. Är du osäker så låter du våra designers skapa en digital bild av dina val. Allt för att hjälpa dig att visualisera ditt lyxiga utrymme.  Detta är det lyxigaste compact living på marknaden.

Bloomfields Professional – Säkraste sättet att transportera hästar

Säkraste sättet att transportera dina hästar. Hästarna separeras med hjälp av en full höjds mellan-vägg, huvudavskiljare och två fullhöjds gallerdörrar. Professionell levereras med en fullstor bakdörr och glasfiberförstärkta gummerade hjulhus.Detta är den ultimata hästboxen för unga eller oroliga hästar, hingstar, ston med föl och tävlingshästar. Designad för professionella yrkesmän.

Bloomfields Eventer 4.5T -För lyxigare bortatid

För ett ännu bekvämare boende finns Eventer 4.5T. Bodel i massiv träinredning med dubbelsäng, kök, förvarings-lådor, garderob och sadelskåp som man enkelt kan nå från utsidan. Tillverkas efter din egen specifikation. Förstklassigt hantverk som man förväntar sig av en Bloomfield produkt. Perfekt för den kräsne hästägaren som önskar en bekväm övernattning och säker transport av sina hästar.

Bloomfields Eventer 5T – Kvalitét utan kompromiss

Byggd på 180 hk Fiat Ducato-chassi. Eventer 5 Ton är den ultimata lyxen för två hästar och passagerare. Alla våra vanliga säkerhetsfunktioner för dig och din häst. Dessutom en stor lyxig bodel. Hantverksmässigt tillverkad lyxig inredning helt enligt dina önskemål för att passa din smak och dina behov. Allt detta och ändå uppnå upp till 1650 kg nyttolast. 5T Eventer chassi uppfyller alla europeiska krav på längder och dimensioner.